Terug

Volg Vandaag Inside

PSV stuurt Luckassen weer naar Anderlecht

PSV stuurt Luckassen weer naar Anderlecht

14 juli 2020, 12:33

PSV verhuurt Derrick Luckassen opnieuw voor een jaar aan Anderlecht. De 25-jarige verdediger verlengde wel zijn contract in Eindhoven met een jaar, tot de zomer van 2023. Hij speelde afgelopen seizoen al op huurbasis bij de Belgische voetbalclub.

PSV nam Luckassen in 2017 over van AZ. Hij had in zijn eerste seizoen een aandeel in het behalen van de landstitel, al was de verdediger niet altijd zeker van een basisplaats. In 22 wedstrijden voor PSV maakte Luckassen één doelpunt. Hij verhuisde in het seizoen 2018-2019 op huurbasis naar de Duitse club Hertha BSC, maar in de Bundesliga speelde de Amsterdammer slechts vier wedstrijden. Bij Anderlecht kwam Luckassen als huurling in het voortijdig afgebroken seizoen tot achttien competitieduels.

De nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt vindt het goed dat de verdediger ook komend seizoen in Brussel speelt. PSV begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.