Terug

Volg Vandaag Inside

PSV met Baumgartl maar zonder Lozano

PSV met Baumgartl maar zonder Lozano

8 aug 2019, 19:45

Timo Baumgartl staat voor zijn debuut bij PSV. Trainer Mark van Bommel heeft de Duitse verdediger opgenomen in zijn basisformatie voor het uitduel met FK Haugesund in de derde voorronde van de Europa League.

PSV nam Baumgartl anderhalve week geleden voor zo'n 10 miljoen euro over van VfB Stuttgart. Van Bommel laat Hirving Lozano opnieuw op de bank plaatsnemen. De Mexicaan kreeg afgelopen zaterdag ook al geen speeltijd tijdens het uitduel met FC Twente.

Gáston Pereiro is de aanvallende middenvelder van PSV in het uitduel met de huidige nummer acht van Noorwegen. Het eerste duel tussen Haugesund en PSV begint om 19.00 uur.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever en Sadílek; Rosario, Pereiro en Gutiérrez; Bergwijn, Malen en Bruma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.