Terug

Volg Vandaag Inside

PSV maakt excuses aan Ajax na onheuse bejegening van Dusan Tadic

PSV maakt excuses aan Ajax na onheuse bejegening van Dusan Tadic

2 mrt 2021, 09:07

PSV heeft zich via algemeen directeur Toon Gerbrands geëxcuseerd voor de manier waarop Dusan Tadic zondagmiddag is bejegend na afloop van PSV-Ajax. De PSV-baas heeft telefonisch contact opgenomen met Ajax-directeur Edwin van der Sar, bevestigt hij desgevraagd aan het Eindhovens Dagblad.

Gerbrands vond het incident niet passen bij de kernwaarden van PSV. Tadic werd onheus bejegend en zou zelfs geraakt zijn door een voorwerp. Van het gebeuren is inmiddels aangifte gedaan. Van der Sar toonde waardering voor het telefoontje van de PSV-directeur.

De Eindhovense club gaat kijken hoe een en ander in de toekomst beter georganiseerd kan worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.