Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax denkt aan terugkeer Noa Lang'

'Ajax denkt aan terugkeer Noa Lang'

16 juni 2023, 22:08

Noa Lang heeft niet alleen de interesse van PSV gewekt, ook Ajax kijkt serieus naar de mogelijkheid om Lang terug te halen naar Amsterdam. Dat vertelt Mike Verweij in de Kick Off-podcast van De Telegraaf.

"Ik weet dat zijn naam ook bij Ajax rondgaat", begint Verweij. "Er wordt overwogen om een bod uit te brengen. Maar het zou niet echt verstandig zijn, want ze hebben al 23 linksbuitens". Valentijn Driessen heeft zo zijn twijfels bij de mogelijke terugkeer van Lang. "Op basis van welke data zou je hem terugkopen?"

Lang staat open voor een terugkeer naar Nederland, zo gaf hij afgelopen week al aan bij Ziggo Sport: "Eerst zei ik daar standvastig nee tegen, maar ik ben pas vader geworden. Ik kijk nu anders naar transfers. Een of twee jaar terug in Nederland voetballen zou geen kwaad kunnen. Kijk naar wat ik de afgelopen drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan. Als dat bij Ajax of PSV was, dan zat ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze niet goed in België."

Een terugkeer naar Nederland is echter nog geen uitgemaakte zaak. Club Brugge zou wel mee willen werken aan een overgang, maar wil er wel zoveel mogelijk geld uithalen. Lang heeft in België nog een contract tot medio 2025 en moet vermoedelijk minstens twaalf miljoen euro kosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.