Terug

Volg Vandaag Inside

PSV haalt Ricardo Pepi definitief naar Eindhoven

PSV haalt Ricardo Pepi definitief naar Eindhoven

7 juli 2023, 12:51

PSV heeft de transfer van Ricardo Pepi afgerond. De 20-jarige spits van FC Augsburg ondertekent een vijfjarig contract bij de Eindhovenaren.

Augsburg nam Pepi anderhalf jaar geleden voor zo'n 18 miljoen euro over van FC Dallas. Bij de Duitse club kwam de Amerikaan tot vijftien competitiewedstrijden voor Augsburg, waarin hij niet scoorde. FC Groningen huurde Pepi vorig seizoen. Voor de uit de Eredivisie gedegradeerde club scoorde hij twaalf keer.

PSV betaalt naar verluidt een kleine 10 miljoen euro voor Pepi, die bij Augsburg nog een contract tot de zomer van 2026 had.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.