Terug

Volg Vandaag Inside

PSV boekt ruime zege op promovendus FC Emmen

PSV boekt ruime zege op promovendus FC Emmen

6 aug 2022, 21:54

PSV heeft de eerste wedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie zonder problemen gewonnen. In eigen huis versloeg de formatie van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij het gepromoveerde FC Emmen met 4-1.

Johan Bakayoko opende de score voor de Eindhovenaren. Door een eigen doelpunt van Maikel Kieftenbeld liep de titelkandidaat verder uit. Nog voor rust maakte Cody Gakpo er 3-0 van.

Door opnieuw Gakpo liep de thuisclub meteen na de hervatting verder uit. Daarna maakte Ole Romeny de 4-1 voor Emmen.

PSV speelt dinsdag in de kwalificatie van de Champions League thuis tegen AS Monaco. Het eerste duel tussen de clubs eindigde afgelopen dinsdag in 1-1.

PSV won een week geleden al de Johan Cruijff Schaal door in Amsterdam met 5-3 te winnen van Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.