Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-aanhang bezorgt selectie Rangers FC slapeloze nacht met vuurwerkshow

PSV-aanhang bezorgt selectie Rangers FC slapeloze nacht met vuurwerkshow

24 aug 2022, 14:35

In aanloop naar grote wedstrijden is het voor spelers altijd fijn om een goede nachtrust te hebben. Dat werd de selectie van Rangers FC echter niet gegund, die woensdagavond de beslissende play-off spelen tegen PSV voor een plek in de groepsfase van de Champions League.

Dat blijkt uit beelden van fanatieke PSV-supporters uit Vak T die een enorme lading vuurwerk tot ontploffing brengen bij het hotel waar de Rangers overnachtten. Naar verluidt zou de aanhang van de Schotten een soortgelijke actie hebben uitgehaald bij de PSV-selectie afgelopen week. De Eindhovenaren kwamen in de nacht van dinsdag op woensdag met een reactie, en wat voor één.

"De groepsfase van de Champions League ligt binnen handbereik en dat heeft onze tegenstander geweten ook", schrijft Vak T op Instagram. "Rond de klok van 02:00 en 05:00 hebben wij een persoonlijke mededeling afgegeven dat niets ons in de weg zal staan vandaag dat doel te bereiken! Tot vanavond in een kolkend Phillips Stadion!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.