Terug

Volg Vandaag Inside

'PSG toont interesse in Franse uitblinker van Newcastle'

'PSG toont interesse in Franse uitblinker van Newcastle'

6 juli 2020, 11:15

Paris Saint-Germain wil Allan Saint-Maximin terughalen naar de Ligue 1, dat meldt het Britse medium The Daily Mail. De Fransman maakt een goede indruk bij Newcastle United en heeft inmiddels de aandacht van de Franse topclub getrokken.

De 23-jarige Fransman kwam vorig jaar over van OGC Nice. Newcastle betaalde rond de achttien miljoen voor de snelle buitenspeler. Het contract van de oud-speler van onder meer Monaco en Saint-Étienne loopt pas medio 2025 af. The Magpies kunnen dus een zeer hoge transfersom vragen voor hun sterspeler.

Alhoewel de statistieken van Saint-Maximin nog niet zo denderend zijn, drie goals en vijf assists in 22 PL-duels, vallen vooral zijn dribbels erg op in Engeland. Newcastle bezit momenteel de twaalfde plek in de Premier League en hoeft niet te vrezen voor degradatie.

PSG is al maanden klaar met de competitie. De Ligue 1 werd vroegtijdig gestopt door de uitbraak van het coronavirus. Les Parisiens zijn wel nog actief in de Champions League. Net voor de coronabreak schakelde PSG, Dortmund uit. Check de samenvatting van dat duel hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.