Terug

Volg Vandaag Inside

PSG moet Neymar maandje missen

PSG moet Neymar maandje missen

14 okt 2019, 20:57

De Braziliaanse aanvaller Neymar moet bij Paris Saint-Germain een maandje pauzeren. Volgens de Franse titelhouder is hij door een dijbeenblessure ongeveer vier weken uitgeschakeld. Neymar viel afgelopen zondag in de oefeninterland tegen Nigeria in Singapore (1-1) al in de beginfase uit. Zijn linker bovenbeen voelde aan de achterkant niet prettig aan, zo liet de Braziliaanse teamarts na afloop weten.

Nader onderzoek in Parijs wees enige schade aan in het betreffende lichaamsdeel. PSG maakte verder niet bekend wat de sterspeler precies mankeert.

Neymar mist sowieso de komende twee wedstrijden in de Champions League tegen Club Brugge.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.