Terug

Volg Vandaag Inside

Presidentskandidaat Barça heeft gesprekken met Klopp: 'Een coach voor de lange termijn'

Presidentskandidaat Barça heeft gesprekken met Klopp: 'Een coach voor de lange termijn'

23 aug 2020, 14:18

Ronald Koeman werd deze week gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Barcelona. Presidentskandidaat Victor Font reageerde daar direct op door aan te geven dat Koeman waarschijnlijk vertrekt wanneer Font president van Barcelona zou worden. Nu heeft ook een tweede presidentskandidaat aangegeven wellicht voor een andere trainer te kiezen dan Koeman.

Het betreft de Catalaanse zakenman Jordi Farré die net als Font mee zal doen aan de presidentsverkiezingen volgend jaar maart. De zakenman is niet te spreken over voorzitter Josep Maria Bartomeu, maar ziet in Koeman op dit moment wel een goede oplossing. Echter, in een interview met het Spaanse Sport heeft Farré aangegeven meer te zien in Jürgen Klopp. Hij zou zelfs al gesprekken hebben gevoerd met Klopp.

'Natuurlijk hebben we een visie. We hebben al meerdere gesprekken gevoerd met Klopp, omdat Barcelona een dergelijke trainer nodig heeft. Koeman is de juiste oplossing voor dit moment, een legende van Barcelona. Ik denk dat Koeman de juiste persoon is vanwege zijn karakter. Ik wens hem veel sterkte toe, want de uitdaging is gigantisch. Als het werkt en hij het goed doet, zou ik hem natuurlijk houden', aldus Farré, die benadrukt dat Klopp zijn coach van de lange termijn is.

Met de komst van Koeman is de grote vraag welke spelers hij met zich mee zal nemen. Valentijn kwam met een aantal suggesties.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.