Terug

Volg Vandaag Inside

Presentator Van Ramshorst start Studio Voetbal met uitleg over afwezigheid Van Hooijdonk

20 aug 2023, 23:08

Presentator Sjoerd van Ramshorst vindt dat hij eerder had moeten ingrijpen toen analist Pierre van Hooijdonk in de uitzending van vorige week zondag beschuldigingen uitte aan het adres van Ajax-trainer Maurice Steijn.

Dat zegt de presentator zondag bij de start van het praatprogramma Studio Voetbal. Van Ramshorst begon het programma met een uitleg over waarom de analist deze week niet aan tafel zat.

Van Hooijdonk beschuldigde Steijn vorige week van "betrokkenheid bij duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers". Dat gebeurde volgens de oud-aanvaller drie jaar geleden toen Steijn trainer was van NAC Breda. Het is algemeen bekend dat Van Hooijdonk en Steijn geen goede relatie met elkaar hebben. Na de uitspraken bood Van Hooijdonk excuses aan, maar hij is voorlopig niet meer welkom in het programma.

Rafael van der Vaart, die vorige week ook aan tafel zat, vond het gesprek "iets te verhit" en zichzelf "iets te scherp", zo stelt hij. "Wat Pierre betreft: dat heeft 'ie zelf gedaan, maar we zijn wel een team met z'n allen", zegt de oud-voetballer. "Hij maakt een foutje, biedt zijn excuus aan... Ik hoop wel dat hij snel weer aanschuift. We moeten het niet groter maken dan het is."

Voetbaltrainer Andries Jonker nam zondagavond plaats op de plek van Van Hooijdonk. Hij is niet de vaste vervanger, maar was eenmalig te gast.

Johan Derksen nodigde woensdag Van Hooijdonk uit om in een uitzending van Vandaag Inside zijn excuses aan Ajax-trainer Maurice Steijn te maken. "Hij is van harte welkom", zei Johan. Toch lijkt de Studio Voetbal-analist niet in te gaan op de uitnodiging… Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.