Terug

Volg Vandaag Inside

Presentatie De Oranjezomer vanaf zaterdag in handen van Hélène Hendriks

Presentatie De Oranjezomer vanaf zaterdag in handen van Hélène Hendriks

31 juli 2021, 15:19

De presentatie van De Oranjezomer is vanaf zaterdag in handen van Hélène Hendriks. De presentatrice neemt het stokje over van Wilfred Genee, die na ruim 80 tv-afleveringen en tientallen radio-uitzendingen gaat genieten van een welverdiende vakantie. 

Het belooft zaterdag meteen een knaller van een uitzending te worden, want niemand minder dan Estavana Polman schuift aan bij Hélène, Johan en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van de Olympische Spelen, voetbal, entertainment, politiek en meer. 

De Nederlandse handbalster zat vorige week voor het eerst aan tafel bij de VI-mannen, en dat smaakte naar meer. Kijkers van de Oranjezomer riepen massaal op om Estavana, de vriendin van Rafael van der Vaart, nog eens uit te nodigen. 

Wil jij de eerste uitzending van De Oranjezomer met Hélène als presentatrice niet missen? De Oranjezomer is vanavond vanaf 22:00 uur te zien bij SBS6!

Johan over tafelgast Estavana Polman: 'Een hele leuke meid'
2:12
Johan over tafelgast Estavana Polman: 'Een hele leuke meid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.