Terug

Volg Vandaag Inside

'Pratto mag terugkeren naar Argentinië, maar blijft in Nederland'

'Pratto mag terugkeren naar Argentinië, maar blijft in Nederland'

3 mrt 2021, 10:17

Lucas Pratto mag van Feyenoord terugkeren naar River Plate. De kans dat de aanvaller nog een rol van betekenis gaat spelen voor de ploeg van trainer Dick Advocaat is 'nihil', zo meldt het AD.

Pratto werd afgelopen transferperiode gehaald om Advocaat meer opties te kunnen bieden voor in de spits. Op dit moment staat Bryan Linssen in de punt van de aanval bij de Rotterdammers en zitten ook Nicolai Jørgensen en Róbert Boženík op de bank.

Ondanks dat Pratto toestemming van Feyenoord heeft gekregen, blijft de aanvaller toch in Nederland. Het is voor hem namelijk niet eenvoudig om in deze tijden terug te keren naar Argentinië.

Pratto debuteerde na zijn komst direct in de basis tegen Sparta Rotterdam. De laatste zes wedstrijden kwam de 'Beer van Buenos Aires' niet meer in actie. De 32-jarige aanvaller komt niet meer voor in de plannen van Advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.