Terug

Volg Vandaag Inside

Prachtige buitenlandse transfer voor Anouk Hoogendijk

Prachtige buitenlandse transfer voor Anouk Hoogendijk

23 juni 2022, 18:52

Een prachtige transfer voor Anouk Hoogendijk. De oud-voetbalster zal tijdens het EK Vrouwenvoetbal van deze zomer actief zijn als analist bij BBC Sport.

Op Instagram schrijft Anouk: 'Ik ben mijn Engels aan het oefenen, want ik word analist bij de BBC! Met trots kan ik aankondigen dat ik een contract heb getekend voor tijdens het EK Vrouwenvoetbal. Ik kijk er erg naar uit, laat de show beginnen!'

Anouk was eerder te zien als analiste bij het vrouwenvoetbal op Veronica. Tegenwoordig is de oud-voetbalster regelmatig te zien als sportdeskundige aan de desk bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.