Terug

Volg Vandaag Inside

Portugal begint zonder Pepe aan WK-kwalificatie

Portugal begint zonder Pepe aan WK-kwalificatie

22 mrt 2021, 13:02

Pepe is er bij de eerste drie WK-kwalificatiewedstrijden van zijn land niet bij. De 38-jarige centrale verdediger heeft bij zijn club FC Porto een blessure opgelopen, aldus de Portugese bond.

Pepe viel zaterdag met een spierblessure aan zijn rechterbeen uit in de uitwedstrijd tegen Portimonense, die met 2-1 werd gewonnen. Luis Neto van Sporting is opgeroepen als vervanger van Pepe.

Portugal, de Europees kampioen van 2016, neemt het bij de start van de WK-kwalificatie op tegen achtereenvolgens Azerbeidzjan, Servië en Luxemburg. Ook keeper Rui Patricio is er niet bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.