Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Gewapende overval op internationale kunstbeurs TEFAF in Maastricht

VIDEO: Gewapende overval op internationale kunstbeurs TEFAF in Maastricht

28 juni 2022, 12:33

De politie heeft twee mensen aangehouden na een gewapende overval op de internationale kunstbeurs TEFAF in Maastricht. Dat meldt de politie. Twee anderen zijn nog voortvluchtig. Waar de twee zijn aangehouden kan een woordvoerder nog niet zeggen. Wel twittert de politie dat in de buurt van Maastricht enkele wegen en de Koning Willem Alexandertunnel zijn afgesloten voor verkeer.

Op Twitter gaat een filmpje rond waarin de roof is te zien. Een man slaat met een grote hamer in op de vitrine en twee mannen houden met wapens omstanders op afstand. Een alarm gaat af en de vier overvallers, gekleed in colberts, gaan er op een drafje vandoor.

De organisatie van de internationale kunst- en antiekbeurs TEFAF, die zaterdag opende, komt later met een reactie. Op de beurs zijn 240 handelaren uit zo'n twintig landen te vinden. De TEFAF, die als zeer gezaghebbend bekend staat, trok in voorgaande jaren circa 70.000 bezoekers per editie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.