Terug

Volg Vandaag Inside

Poldervaart geeft voorkeur aan doelman Damen

Poldervaart geeft voorkeur aan doelman Damen

17 jan 2019, 16:39

ROTTERDAM (ANP) - Alessandro Damen is de nieuwe eerste doelman van Excelsior. Trainer Adrie Poldervaart zei donderdag hem de voorkeur te geven boven Sonny Stevens, die na een blessureperiode ook weer fit is. Damen verving Stevens de laatste duels voor de winterstop al.

,,Zij lagen altijd al dichtbij elkaar en dat is zo gebleven. Sonny is terug van zijn blessure en weer fit, maar we hebben besloten om Alessandro nu te laten staan'', aldus Poldervaart, die vrijdag met Excelsior een uitwedstrijd tegen Vitesse speelt.

Verdediger Thomas Oude Kotte is ook nieuw in de basisformatie van Excelsior, zegt Poldervaart. ,,Hij klopte voor de winter al aardig aan de deur en krijgt nu de kans. Dat heeft hij zelf afgedwongen.’’

Excelsior heeft verder afscheid genomen van de Belg Jinty Caenepeel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.