Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba verwijdert flesje Heineken bij persconferentie

Pogba verwijdert flesje Heineken bij persconferentie

16 juni 2021, 10:54

De Franse voetballer Paul Pogba heeft na afloop van de wedstrijd van zijn land tegen Duitsland bij het Europees kampioenschap op een persconferentie een flesje bier van Heineken verwijderd, dat voor hem stond.

Eerder deed de Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo iets vergelijkbaars, door flesjes Coca-Cola in te ruilen voor water. Dat leidde wereldwijd tot veel reacties, mede van organisaties die zich bezighouden met het promoten van gezond eten en drinken. Het leverde daarnaast Coca-Cola schade op, dat door de actie van Ronaldo zijn martkwaarde met miljarden zag dalen.

Pogba, volgens ingewijden praktiserend moslim, gaf een persconferentie na de door Frankrijk gewonnen wedstrijd (1-0) omdat hij was uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Hij lichtte zijn actie niet toe. Coca-Cola en Heineken behoren tot de officiële sponsoren van het toernooi. De bedrijven hebben vooralsnog niet inhoudelijk gereageerd op de voorvallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.