Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué na afscheid terug in wedstrijdselectie FC Barcelona

Piqué na afscheid terug in wedstrijdselectie FC Barcelona

8 nov 2022, 11:21

Gerard Piqué is opgenomen in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor het uitduel met Osasuna. Dat is opvallend, aangezien afgelopen weekend de thuiswedstrijd tegen Alméria geheel in het teken stond van het afscheid van Piqué. De verdediger kondigde enkele dagen daarvoor aan te stoppen met voetballen.

Tegen Osasuna zit hij echter weer bij de selectie. Xavi zei daarover op de persconferentie: "Hij is beschikbaar en we kijken morgen of hij speelt." De wedstrijd tegen Osasuna is de laatste wedstrijd van FC Barcelona voor de winterstop.

Piqué speelde vrijwel zijn gehele leven voor Barcelona, afgezien van een periode bij Manchester United en Real Zaragoza aan het begin van zijn professionele carrière. Vanaf 2008 was hij een vaste waarde bij de Catalaanse club waar hij tevens een groot deel van de jeugdopleiding doorliep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.