Terug

Volg Vandaag Inside

Pinas in belangstelling van AZ, FC Utrecht en buitenlandse clubs

Pinas in belangstelling van AZ, FC Utrecht en buitenlandse clubs

29 mei 2020, 19:03

Shaquille Pinas staat volgens bronnen rondom Veronica Inside in de belangstelling van meerdere clubs in binnen en buitenland. De centrale verdediger van ADO wordt gevolgd door clubs uit de hoogste Duitse, Franse en Turkse competitie en een club uit de Championship. In Nederland gaat het onder andere om AZ en FC Utrecht.

Pinas ligt nog tot 2021 vast in Den Haag en heeft ook een aanbieding van ADO op zak om zijn contract te verlengen. Hij laat zijn zaken tegenwoordig behartigen door Ali Dursun, die ook Frenkie de Jong in zijn stal heeft. Dursun wil de interesse van bovenstaande clubs en competities 'niet ontkennen of bevestigen.'

Wordt vervolgd..

Onlangs bracht Wilfred naar buiten dat Dest zo goed als rond is met FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.