Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz denkt niet dat uitgevallen Noa Lang fit genoeg is voor Oranje

Peter Bosz denkt niet dat uitgevallen Noa Lang fit genoeg is voor Oranje

8 okt 2023, 17:57

Peter Bosz denkt dat Noa Lang niet fit genoeg zal zijn om zich maandag te melden bij Oranje. Lang viel in de eerste helft van het uitduel tegen Sparta Rotterdam uit met een hamstringblessure.

"Iets soortgelijks had hij al twee keer eerder dit seizoen. Hij kan alles doen, maar niet volledig sprinten. Het was het risico niet waard hem te laten staan en dat hij ernstiger geblesseerd zou raken. Ik denk niet dat hij Oranje haalt. Laten we maar even kijken", zei Bosz na afloop van de wedstrijd tegen ESPN.

De blessure van Lang is slecht nieuws voor bondscoach Ronald Koeman. Aanvallers Memphis Depay en Cody Gakpo ontbreken vanwege blessures namelijk ook in de komende EK-kwalificatieduels tegen Frankrijk (13 oktober) en Griekenland (16 oktober).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.