Terug

Volg Vandaag Inside

Pérez vol onbegrip door aanvoerder Steven Bergwijn: ‘Dit is zó amateuristisch’

Pérez vol onbegrip door aanvoerder Steven Bergwijn: ‘Dit is zó amateuristisch’

18 sep 2023, 08:28

Kenneth Pérez heeft met verbazing gekeken naar Steven Bergwijn, voorafgaand aan het duel met FC Twente. De aanvaller, tevens aanvoerder van Ajax, mocht bij de toss bepalen aan welke kant de Amsterdammers wilden beginnen, maar moest na het opgooien van het muntje nog aan doelman Jay Gorter vragen welke kant hij moest kiezen.

Amateurisme, zo oordeelt Pérez bij ESPN. “Het geeft wel aan hoe onduidelijk ze naar elkaar toe zijn. Bergwijn wint gewoon de toss, maar dan wil hij Gorter vragen waar ze dan moeten starten. Zoiets bespreek je van tevoren natuurlijk. Bergwijn hoort Gorter niet, dus die moet dan helemaal naar hem toe.”

Pérez vervolgt: “Daarna zie je gewoon arbiter Danny Makkelie en Robin Pröpper tegen elkaar zeggen van 'whatever'. Maar dit staat gewoon super amateuristisch. Bergwijn kwam daarna weer teruglopen, maar toen was iedereen al weg”, aldus de analist.

Ajax stond zondag na 11 minuten al met 2-0 achter tegen FC Twente, en verloor het duel uiteindelijk met 3-1. De Amsterdammers hebben na vier wedstrijden al 7 punten minder dan PSV en FC Twente. Volgende week zondag komt kampioen Feyenoord naar de Johan Cruijff ArenA toe.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.