Terug

Volg Vandaag Inside

'Owen Wijndal door zaakwaarnemer aangeboden aan Italiaanse topclub'

'Owen Wijndal door zaakwaarnemer aangeboden aan Italiaanse topclub'

12 juli 2023, 09:10

Zaakwaarnemer Enzo Raiola heeft onlangs Owen Wijndal voorgesteld aan de sportieve leiding van Internazionale, zo meldt de Italiaanse website Calciomercato.it

De verdediger werd vorig seizoen al in verband gebracht met Italiaanse clubs zoals Juventus en Napoli, maar koos destijds voor een transfer naar Ajax. Nu zou hij echter bij Inter kunnen dienen als alternatief voor Federico Dimarco, mocht Robin Gosens definitief vertrekken.

Hoewel Carlos Augusto van AC Monza momenteel de favoriet blijft om Gosens op te volgen, die in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar Union Berlin, zou Wijndal een meer betaalbare optie kunnen zijn in vergelijking met Carlos Augusto. Dit maakt de Nederlandse verdediger een interessante kandidaat voor de Italiaanse club.

De huidige transferwaarde van Wijndal wordt volgens Transfermarkt.nl geschat op 8 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.