Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje traint zonder De Ligt en Van de Beek

Oranje traint zonder De Ligt en Van de Beek

7 juni 2021, 13:00

Matthijs de Ligt en Donny van de Beek hebben maandag niet meegedaan aan de groepstraining van het Nederlands elftal. Beide internationals werkten in Zeist een individueel programma af. De Ligt is herstellende van een lichte liesblessure en ook Van de Beek is niet helemaal fit.

Nederland won zondag de laatste oefenwedstrijd voor de start van het EK, met 3-0 van Georgië. De basisspelers deden maandag een hersteltraining aan de rand van het veld. De wisselspelers en de invallers van zondag verschenen wel op het veld en deden meerdere partijvormen. De enige basisspeler van zondag die wel trainde, was doelman Maarten Stekelenburg,

Nederland speelt zondag in Amsterdam de eerste groepswedstrijd van het EK tegen Oekraïne.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.