Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje op Depay na compleet op slottraining

Oranje op Depay na compleet op slottraining

12 okt 2019, 19:08

Het Nederlands elftal is zaterdag met 22 spelers begonnen aan de afsluitende training voor de EK-kwalificatiewedstrijd van zondag tegen Wit-Rusland. Alleen Memphis Depay ontbreekt in Minsk. De aanvaller, donderdag nog twee keer trefzeker tegen Noord-Ierland (3-1), heeft een bovenbeenblessure.

"Het risico met Depay was te groot. Hij is niet fit genoeg", zei bondscoach Ronald Koeman zaterdag in het Dinamo-stadion. "Het is een streep door de rekening. Memphis is een speler met een hoog rendement. Die mis je altijd."

Donyell Malen lijkt de plek van Depay in te nemen. "Het is een van de oplossingen. We hebben veel goede aanvallers gelukkig, die zich goed ontwikkelen", aldus Koeman, die met Oranje de laatste training op het veld naast het stadion afwerkte om het gras in het Dinamo-stadion te sparen. "Er zitten wel een aantal slechte stukken bij, maar het veld viel me nog niet eens tegen. Als het morgen tijdens de wedstrijd maar een beetje nat is", zei Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.