Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje Leeuwinnen winnen veelbesproken oefenwedstrijd van Onder-18 jongensteam

Oranje Leeuwinnen winnen veelbesproken oefenwedstrijd van Onder-18 jongensteam

25 juni 2023, 14:20

De Nederlandse voetbalsters hebben zondag in Zeist een besloten oefenduel tegen de jongens van De Volewijckers onder 18 gewonnen. Oranje was met 2-1 te sterk. Esmee Brugts en Daniëlle van de Donk scoorden voor de ploeg van bondscoach Andries Jonker.

Hij liet bijna zijn hele selectie tijdens de wedstrijd in actie komen. Jonker is met de vrouwen in voorbereiding op het WK in Australië en Nieuw-Zeeland, dat op 20 juli begint.

Vooraf ontstond er ophef over het duel omdat de KNVB had besloten geen publiek toe te laten. Dat zou te maken hebben gehad met reputatieschade als de vrouwen een nederlaag zouden lijden tegen een jongensteam van de Amsterdamse amateurclub. Jonker zei dat hij en zijn speelsters hier geen problemen mee hadden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.