Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje begint Nations League op 4 september thuis tegen Polen

Oranje begint Nations League op 4 september thuis tegen Polen

4 mrt 2020, 10:02

Het Nederlands voetbalelftal begint de tweede editie van de Nations League in september met twee thuiswedstrijden. Eerst neemt Oranje het op 4 september in poule 1 van divisie A op tegen Polen. Drie dagen later ontvangt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman Italië.

Het Nederlands elftal speelt vervolgens in oktober de uitwedstrijd bij Bosnië-Herzegovina (8 oktober). Het tweede duel met de Italianen volgt op 11 oktober in Italië.

De laatste speelronde van de groepsfase van de Nations League is halverwege november. Nederland speelt eerst thuis tegen Bosnië-Herzegovina op 14 november en sluit de groepsfase af met een uitduel bij Polen op 17 november. Alle duels van Oranje worden gespeeld om 20.45 uur.

De finaleronde van de Nations League wordt gespeeld van 2 tot en met 6 juni 2021.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.