Terug

Volg Vandaag Inside

Opsporing Verzocht toont beelden van overvallers gezin Zahavi

Opsporing Verzocht toont beelden van overvallers gezin Zahavi

21 sep 2021, 23:22

Dinsdagavond heeft de politie tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden getoond van de twee mannen die de vrouw en kinderen van PSV-speler Eran Zahavi overvielen op zondag 9 mei.

De politie gaf meer informatie over de overval, die ruim een halfuur heeft geduurd. De kinderen van de vrouw van Zahavi werden vastgebonden en een van hen werd ook onder schot gehouden. De vrouw is geslagen met een vuurwapen en de overvallers hebben een stuk van haar haar afgeknipt. 'Alles om maar te vertellen waar sieraden en horloges waren', zei een politiewoordvoerder tijdens het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.