Terug

Volg Vandaag Inside

Opmerkelijk: Memphis traint al mee met Atlético Madrid

Opmerkelijk: Memphis traint al mee met Atlético Madrid

19 jan 2023, 19:35

De transfer van Memphis Depay van FC Barcelona naar Atlético Madrid lijkt in de afrondende fase, maar is nog altijd niet wereldkundig gemaakt. De Oranje-international is donderdagavond echter al wél gespot op het trainingsveld van 'Los Rojiblancos'.

Dinsdag werd bekend dat Memphis een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Atlético Madrid over een contract tot medio 2025. Naar verluidt ontvangt Barcelona zo'n 3 miljoen euro voor de aanvaller, die in Madrid een contract tot medio 2025 gaat onderschrijven.

Depay trainde woensdag al niet meer mee met Barcelona en werd ook niet opgenomen in de selectie voor het bekerduel tegen Ceuta van donderdagavond. Trainer Xavi had eerder op de dag al aangegeven de eventuele wens van Depay om te vertrekken te respecteren. "Het is aan hem of hij wil vertrekken. Hij heeft niet veel meegedaan en het is geen makkelijke situatie voor hem. Ik begrijp het daarom wel als hij weg wil."

De tekst gaat onder de tweet.

Eerder kwam Depay in het buitenland uit voor Manchester United en Lyon. In Nederland speelde hij voor PSV. Bondscoach Louis van Gaal nam hem eind vorig jaar mee naar het WK in Qatar, hoewel Depay wegens een blessure al langere tijd niet voor zijn club had kunnen spelen. Naarmate het toernooi vorderde kreeg hij steeds meer speelminuten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.