Terug

Volg Vandaag Inside

OPMERKELIJK: Barca-supertalent Ilaix Moriba gaat voor Guinee spelen

OPMERKELIJK: Barca-supertalent Ilaix Moriba gaat voor Guinee spelen

21 aug 2021, 22:29

Ilaix Moriba heeft besloten om interlands te gaan spelen voor Guinee, dat meldt AS. Het supertalent van FC Barcelona is daar geboren en heeft nog geen interlands gespeeld voor het Spaanse nationale elftal. Met de keuze van de 18-jarige middenvelder voor Guinee wijst hij een interlandcarrière bij 'La Roja' af.

Ilaix maakte in februari van dit jaar zijn officiële debuut bij FC Barcelona en scoorde in maart zijn eerste doelpunt tegen Osasuna. 'Elke keer als hij invalt geeft hij ons team iets extra's', was trainer Ronald Koeman toen nog vol lof over de middenvelder.

Kort geleden kwam Guineeër in opspraak, omdat hij zijn contract bij Barcelona niet wil verlengen. Koeman uitte daarop felle kritiek. 'Hij heeft nog een jaar te gaan en wil niet verlengen. Het is een situatie die we niet accepteren en we moeten handelen. Hij is een geweldige speler en als hij niet verlengt, weet hij dat hij andere oplossingen zal krijgen', aldus Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.