Terug

Volg Vandaag Inside

Ook PVV’er Lilian Helder vertrekt uit Tweede Kamer

Ook PVV’er Lilian Helder vertrekt uit Tweede Kamer

28 juli 2023, 11:43

PVV-Tweede Kamerlid Lilian Helder is na de verkiezingen niet nog eens verkiesbaar voor haar partij. Ze vertrekt uit de Tweede Kamer om "persoonlijke en inhoudelijke redenen", twittert de PVV'er.

Helder is een bekend PVV-gezicht dat al sinds 2010 in de Kamer zit voor de partij van Geert Wilders. Ze voert het woord namens de PVV over politie- en justitie-onderwerpen.

Helder voegt zich met haar aankondiging bij een lange lijst vertrekkende Kamerleden. Veel van hen zitten al lang in de Tweede Kamer, en hebben daardoor veel ervaring in het Kamerwerk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.