Terug

Volg Vandaag Inside

'Ontwikkeling rond Simons: PSG weer een serieuze gesprekspartner'

'Ontwikkeling rond Simons: PSG weer een serieuze gesprekspartner'

14 juli 2023, 20:50

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Xavi Simons volgend seizoen ligt. PSV-watcher Rik Elfrink meldt vrijdagavond dat Paris Saint-Germain 'weer een serieuze gesprekspartner is' en dat 'ook Britse clubs blijven pushen.'

Elfrink schreef vandaag al eerder dat Simons' zaakwaarnemer Darren Dein deze week in Nederland was voor overleg en daaruit is gebleken dat PSG momenteel heel hard aan trekt.

"Simons is dus nog bij PSV en dus nog geen officiële deal. PSV heeft alles gedaan om zijn contract te verlengen, maar ondanks goede gesprekken nog geen snelle 'ja'", schrijft Elfrink op Twitter.

Wat Simons zelf precies wil, is nog steeds onduidelijk. Het zorgt voor grote onzekerheid bij de buitenwacht, maar ook intern is het voorlopig gissen. Duidelijk is wel dat PSV Simons dolgraag wil behouden en hem een vorstelijk aanbod heeft gedaan.

Voorlopig is Simons 'gewoon' met PSV vertrokken op trainingskamp richting Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.