Terug

Volg Vandaag Inside

Onduidelijkheid over basisplaats Cristiano Ronaldo tijdens veelbesproken rentree

Onduidelijkheid over basisplaats Cristiano Ronaldo tijdens veelbesproken rentree

10 sep 2021, 18:23

Het is nog niet helemaal zeker of aanvaller Cristiano Ronaldo tijdens zijn veelbesproken rentree op Old Trafford meteen een basisplaats krijgt bij Manchester United. Coach Ole Gunnar Solskjaer wilde in de aanloop naar de thuiswedstrijd zaterdag tegen Newcastle United nog geen duidelijkheid geven. 'Hij zal op een bepaald moment zeker in het veld verschijnen, dat staat vast', zei de Noorse trainer over de 36-jarige superster.

De kans lijkt echter groot dat Solskjaer de Portugese vedette wel degelijk meteen in zijn elftal opneemt. 'Hij heeft een goed voorseizoen gedraaid bij Juventus en is ook bij de nationale ploeg in actie gekomen. Daarna heeft hij een goede trainingsweek bij ons gehad. Volgens mij is hij heel blij dat hij terug is bij Manchester United. Iedereen bij de club is ook blij dat hij er weer is. De stemming is momenteel bijzonder goed.'

Ronaldo verhuisde in 2009 van ManUnited naar Real Madrid. In zijn eerste periode op Old Trafford speelde hij nog samen met Solskjaer. Ronaldo won met de Engelse club in zes jaar onder meer drie landstitels en de Champions League

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.