Terug

Volg Vandaag Inside

'Onana verlaat Kameroen per direct en keert niet terug na conflict met bondscoach'

'Onana verlaat Kameroen per direct en keert niet terug na conflict met bondscoach'

28 nov 2022, 00:00

André Onana keert dit WK niet meer terug in de selectie van Kameroen. Dat meldt Fabrizio Romano. Maandagochtend werd bekend dat de oud-doelman van Ajax om niet-gespecificeerde disciplinaire redenen uit de selectie is gezet.

Volgens Romano heeft een discussie tussen bondscoach Rigobert Song en Onana geleid tot verbanning uit de selectie. Song ziet namelijk liever een 'traditionele' keepersstijl van Onana, die weigert zijn stijl aan te passen.

De oud-doelman van Ajax, die nu voor de Italiaanse club Internazionale speelt, wordt onder de lat vervangen door reservekeeper Devis Epassy. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.