Terug

Volg Vandaag Inside

OM verdenkt Glennis Grace naast mishandeling ook van bedreiging

OM verdenkt Glennis Grace naast mishandeling ook van bedreiging

17 okt 2022, 00:00

Het Openbaar Ministerie verdenkt Glennis Grace ook van bedreiging in de zaak rond de vermeende vechtpartij in de Jumbo. Een woordvoerder van het OM in Amsterdam heeft een bericht daarover van SBS Shownieuws bevestigd.

Het is niet duidelijk wat exact de aard van de bedreiging is. Eerder werd al bekendgemaakt dat de zangeres van Ladies of Soul wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Glennis Grace staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam. Het incident vond plaats op 12 februari in een supermarkt in Amsterdam. De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo

Naast Glennis Grace gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht. De twee minderjarigen moeten op 27 oktober 2022 voor de kinderrechter komen.

De zangeres heeft in april in een video op Instagram excuses aangeboden voor het incident.

Johan twijfelt aan de oprechtheid van de excuses van Glennis Grace. Hij denkt dat de zangeres alleen met een uitgebreide spijtbetuiging kwam omdat ze anders niet meer kan optreden. Bekijk de reactie van Johan terug in de onderstaande video.

Johan gelooft Glennis Grace niet: ‘Waarom dit excuus nu komt, is heel eenvoudig’
3:52
Johan gelooft Glennis Grace niet: ‘Waarom dit excuus nu komt, is heel eenvoudig’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.