Terug

Volg Vandaag Inside

OH Leuven schorst voetballer die met auto een gymzaal binnen vloog

OH Leuven schorst voetballer die met auto een gymzaal binnen vloog

3 apr 2023, 13:42

De Belgische voetbalclub OH Leuven heeft middenvelder Sofian Kiyine voor onbepaalde tijd geschorst. De 25-jarige Belg veroorzaakte eind vorige week een nogal opzienbarend ongeval in Flémalle, in de provincie Luik. Kiyine reed met zijn auto zo hard over een rotonde dat hij werd gelanceerd. De auto vloog dwars door de gevel van een sporthal langs de weg.

De voetballer, die gewond raakte en naar het ziekenhuis moest, mocht maandag naar huis. Volgens OH Leuven is zijn toestand "gezien de omstandigheden van het ongeval relatief goed". Kiyine is voorlopig niet welkom op de club. "OH Leuven heeft besloten om Sofian Kiyine voor onbepaalde duur op non-actief te plaatsen. De club neemt deze beslissing om het onderzoek in alle rust te laten verlopen", staat op de website van de nummer 11 van de hoogste Belgische competitie.

Volgens Belgische media bevonden zich op het moment van het ongeval kinderen in de zaal, maar die waren net naar de kleedkamers gegaan. De sportzaal biedt onderdak aan minivoetbal-, basketbal- en gymnastiekclubs, maar zal een tijdlang niet gebruikt kunnen worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.