Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ook Jordi Alba maakt overstap naar Inter Miami

Officieel: Ook Jordi Alba maakt overstap naar Inter Miami

21 juli 2023, 09:26

Ook Jordi Alba maakt de overstap naar Inter Miami. De oud-speler van FC Barcelona en voormalig Spaans international heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de club uit de Amerikaanse Major League Soccer.

Alba voegt zich bij Lionel Messi en Sergio Busquets, ook oud-spelers van Barcelona. De 34-jarige linksback kondigde eind mei zijn vertrek aan bij de Catalaanse club. Hij won met Barcelona onder meer zes Spaanse landstitels en de Champions League (in 2015). In het shirt van Spanje won de 93-voudig international in 2012 het EK.

Messi is de grote aanwinst van Inter Miami, waarvan de voormalig Engelse voetbalvedette David Beckham een van de eigenaren is. De Argentijnse sterspeler werd maandag op spectaculaire wijze gepresenteerd aan de fans van de club en werkte dinsdag zijn eerste training af onder coach Gerardo Martino.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.