Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Noa Lang verruilt Club Brugge voor PSV

Officieel: Noa Lang verruilt Club Brugge voor PSV

8 juli 2023, 21:07

Noa Lang mag zich vanaf nu speler van PSV noemen. De Eindhovenaren maken de transfer van de linksbuiten zondagavond wereldkundig.

Vorige maand kwam al naar buiten dat PSV Lang graag aan de selectie toe wilde voegen. De Oranje-international gaf aan zelf ook wel oren te hebben naar een terugkeer op de Nederlandse velden. Lang doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam daarna bij Ajax terecht. Na een avontuur bij Club Brugge wordt Eindhoven dus de volgende bestemming in zijn carrière.

Eerder deze week bevestigde kersvers technisch directeur Earnest Stewart dat er contact was tussen de Eindhovenaren en kamp-Lang. PSV gaat een bedrag van richting de twaalf miljoen te gaan overmaken aan Club Brugge. Eerder haalde de club met Ricardo Pepi, vorig jaar FC Groningen, al een versterking voor de voorhoede naar Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.