Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Malik Tillman maakt de overstap naar PSV

Officieel: Malik Tillman maakt de overstap naar PSV

9 aug 2023, 18:53

PSV is rond met Malik Tillman. Zo heeft de middenvelder succesvol de medische keuring afgerond en wordt hij zo snel mogelijk gepresenteerd in het Philips Stadion, meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV huurt Tillman tot het einde van het seizoen van Bayern München, waarna hij voor om en nabij de vijftien miljoen euro definitief overgenomen kan worden. De nieuwkomer moet het gat dat is ontstaan door het vertrek van Xavi Simons opvullen. Simons is eerder deze zomer via Paris Saint-Germain naar RB Leipzig vertrokken.

Technisch directeur Earnest Stewart gaf eerder dit seizoen aan minder frequent spelers te willen gaan huren, maar zou voor Tillman nu wel een uitzondering willen maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.