Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Kudus tekent vijfjarig contract bij Ajax

OFFICIEEL: Kudus tekent vijfjarig contract bij Ajax

16 juli 2020, 17:47

De deal is beklonken: Mohammed Kudus is speler van Ajax.

De 19-jarige aanvaller komt over van het Deense FC Nordsjaelland en zet zijn handtekening onder een vijfjarig contract. De 19-jarige international van Ghana geldt als een van de grootste talenten uit de Deense competitie. Ajax zou zo'n 9 miljoen euro voor hem betalen. Dat bedrag kan nog oplopen met bonussen.

Kudus is de derde aanwinst van Ajax voor dit seizoen, na de Braziliaanse aanvaller Antony en doelman Maarten Stekelenburg. Hij is inzetbaar als spits en vleugelaanvaller. Kudus kan ook als aanvallende middenvelder spelen, de positie die bij Ajax de afgelopen seizoenen werd ingevuld door Donny van de Beek.

Foto credits: Benedict Owusu

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.