Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Frenkie de Jong naar FC Barcelona

OFFICIEEL: Frenkie de Jong naar FC Barcelona

23 jan 2019, 18:13

De kogel is door de kerk! Frenkie de Jong tekent een vijfjarig contract wat hem vanaf aankomende zomer zal verbinden aan de club uit Barcelona.

Met de overgang is een bedrag van +/- 75 miljoen euro gemoeid. Dit bedrag kan (door eventuele bonussen) nog oplopen tot 86 miljoen euro.

Hierdoor zal de middenvelder tweede komen te staan op de lijst van duurste Nederlandse voetballers. Virgil van Dijk, die begin 2018 van Southampton naar Liverpool vertrok, voert de lijst aan met een transfersom van 84,5 miljoen.

Frenkie speelde 65 wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax, waarin hij goed was voor zes doelpunten en tien assists.

Valentijn over transfer De Jong: 'PSG begon te twijfelen'

Aad300 analyseert Frenkie de Jong op z'n Aads

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.