Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Feyenoord presenteert vijftiende aanwinst van het seizoen

Officieel: Feyenoord presenteert vijftiende aanwinst van het seizoen

30 aug 2022, 21:25

Feyenoord heeft de Argentijnse middenvelder Ezequiel Bullaude vastgelegd. De 21-jarige Zuid-Amerikaan komt over van de Argentijnse club Godoy Cruz en heeft voor vijf jaar getekend in Rotterdam.

"Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen. Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend", aldus Bullaude.

De middenvelder, volgens Feyenoord "een box-to-box speler die veel energie in zijn spel legt", kwam tot 96 duels voor Godoy Cruz en maakte daarin achttien doelpunten.

Bullaude is al de vijftiende nieuwkomer bij Feyenoord van deze zomer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.