Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Feyenoord heeft nieuwe rechtsback binnen

OFFICIEEL: Feyenoord heeft nieuwe rechtsback binnen

22 juni 2021, 00:00

Feyenoord heeft de volgende versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Rechtsback Marcus Holmgren Pedersen komt over van Molde FK. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is blij met de komst van de 20-jarige vleugelverdediger. 'Hij is een talentvolle jongen die voor zijn leeftijd ook al de nodige Europese wedstrijdminuten in de benen heeft. Belangrijk omdat we ook op dat podium al vroeg aan de bak moeten. Naast zijn verdedigende kwaliteiten is hij ook als opkomende back op diverse manieren betrokken bij het spel.'

De Noorse verdediger kijkt uit naar zijn eerste wedstrijd in De Kuip. 'Dit is het nieuwe avontuur waar ik naar op zoek was. De Nederlandse competitie en de manier waarop veel teams spelen is ook al aardig bekend bij mij. Ik kijk er enorm naar uit mijn teamgenoten, de staf en natuurlijk de supporters te ontmoeten. En bovenal de sfeer van de volle Kuip te voelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.