Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Fer vertrekt transfervrij bij Feyenoord

OFFICIEEL: Fer vertrekt transfervrij bij Feyenoord

24 aug 2021, 12:41

Leroy Fer vertrekt per direct bij de Rotterdamse club en maakt de overstap naar Alanyaspor, dat uitkomt in de hoogste Turkse voetbalklasse. De Turkse club meldt de overgang van de middenvelder op Twitter. Fer had nog een contract tot het eind van het seizoen in Rotterdam, maar mag transfervrij vertrekken. Hij was bij Feyenoord onder trainer Arne Slot op de reservebank beland.

Het is de tweede keer dat middenvelder Fer, die bij Feyenoord is opgeleid, uit Rotterdam vertrekt. In december 2007 maakte de Zoetermeerder zijn debuut in het eerste van de club. In 2011 vertrok hij naar FC Twente, dat op zijn beurt Fer in 2013 aan het Engelse Norwich City verkocht.

Na verdere omzwervingen bij de Britse clubs Queens Park Rangers en Swansea City kwam de 11-voudig international van Oranje in 2019 weer in Rotterdam terecht. Verdeeld over twee periodes speelde hij 194 wedstrijden, waarin hij 21 keer scoorde voor Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.