Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Duitse doelman Diant Ramaj tekent voor vijf seizoenen bij Ajax

Officieel: Duitse doelman Diant Ramaj tekent voor vijf seizoenen bij Ajax

3 aug 2023, 15:39

Ajax heeft doelman Diant Ramaj gecontracteerd. De 21-jarige Duitse doelman met Kosovaarse roots komt over van Eintracht Frankfurt en ondertekent bij de Amsterdammers een contract voor vijf seizoenen.

Ramaj begon zijn profloopbaan bij 1. FC Heidenheim. Eintracht Frankfurt nam de keeper in 2021 over. In twee seizoenen tijd kwam hij in de Bundesliga tot twee optredens.

Bij Ajax moet Ramaj de concurrentie aangaan met de Argentijn Gerónimo Rulli, die in januari werd overgenomen van Villarreal en bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2026 heeft. De ervaren Ajax-doelman Remko Pasveer (39 jaar) liep twee weken geleden een blessure aan zijn linkerhand op en staat naar verwachting twee maanden aan de kant. Ajax heeft ook nog de beschikking over doelman Jay Gorter, die vorig seizoen na de winterstop werd verhuurd aan Aberdeen. Ajax verlengde zijn contract in januari tot 2026 en wil hem nu waarschijnlijk opnieuw verhuren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.