Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Arnaut Danjuma speelt komend seizoen in de Premier League

Officieel: Arnaut Danjuma speelt komend seizoen in de Premier League

23 juli 2023, 15:18

Arnaut Danjuma stond eerder in serieuze belangstelling van Feyenoord, maar nu is bekend geworden dat de zesvoudig Oranje-international Villarreal op huurbasis gaat verlaten voor Everton.

Nadat Danjuma in januari al in de buurt van een overstap naar Goodison Park was, is het nu daadwerkelijk raak. De aanvaller legt op de clubsite uit waarom hij voor The Toffees heeft gekozen: "Het is geweldig om hier te zijn, het zat er al een tijd aan te komen. Het maakt me trots om te tekenen bij een club zo groot als Everton. Er was interesse van andere clubs, maar de fans, de manager en de geschiedenis van de club lokten me naar hier. In januari was er wat onduidelijkheid over de manager, maar dat maakt het alleen maar mooier om er nu te zijn. Daar ben ik dankbaar voor, ik hoop veel goals en assists te brengen."

Daarnaast spelen de fans van Everton ook een rol in de keuze van Danjuma. Tijdens de wedstrijd van The Toffees tegen Tottenham Hotspur zorgde Michael Kane voor een late gelijkmaker en het geluid van de fans vond Danjuma op dat moment echt oorverdovend: "Het leek wel alsof er 40.000 mensen in mijn oor schreeuwden. Zoiets geeft je wel nog meer zin om voor een club te spelen, een fanbase die zo betrokken is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.