Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: André Onana maakt overstap naar Manchester United

Officieel: André Onana maakt overstap naar Manchester United

20 juli 2023, 19:50

Manchester United heeft de komst van André Onana officieel bevestigd. De Kameroense oud-doelman van Ajax, die afgelopen seizoen met Inter in de finale van de Champions League stond, tekende bij de club uit de Premier League een contract tot juni 2028. Daarbij zit een optie voor nog een seizoen.

"Het is een ongelooflijke eer om bij Manchester United te gaan spelen", aldus Onana op de website van zijn nieuwe club. "Dit is iets waar ik m'n hele leven hard voor heb gewerkt en waarvoor ik veel tegenslagen moest overwinnen. Dit is voor mij een nieuwe start en ik verheug me erop binnenkort het veld van Old Trafford op te mogen lopen."

Ook bij Ajax werkte Onana samen met Erik ten Hag, nu de trainer van United. Doelman David De Gea, jarenlang eerste keus in het doel van United, maakte eerder bekend uit Manchester te vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.