Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax verkoopt Daramy aan Stade Reims

Officieel: Ajax verkoopt Daramy aan Stade Reims

11 aug 2023, 23:28

Ajax heeft Mohamed Daramy verkocht aan Stade Reims. De Amsterdammers krijgen 12 miljoen euro voor de 21-jarige Deen die bij de Franse club een contract voor vijf jaar heeft getekend. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 17,5 miljoen.

De aanvaller van Ajax leek vorige week nog op weg naar Burnley, maar de Franse club is tot een akkoord met de Amsterdammers gekomen. Daramy ontbrak op de laatste training van Ajax voor het eerste competitieduel van zaterdag met Heracles Almelo. Hij kreeg de ruimte om met de Franse club te onderhandelen over zijn contract.

Daramy, die in 2021 werd overgenomen van FC Kopenhagen, speelde geen hoofdrol in de plannen van trainer Maurice Steijn voor het nieuwe seizoen. Ajax versterkte zich vorig jaar al met Steven Bergwijn, die het liefst als linksbuiten speelt. De Deen werd afgelopen seizoen weer verhuurd aan Kopenhagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.