Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax bevestigt komst van Branco van den Boomen

Officieel: Ajax bevestigt komst van Branco van den Boomen

29 mei 2023, 17:19

Ajax heeft de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen gedaan. De Nederlandse middenvelder Branco van den Boomen komt transfervrij over van Toulouse FC, waar hij een aflopend contract had.

Van den Boomen, die een verbintenis ondertekent voor vier seizoenen, is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde vijftien competitiewedstrijden voor Jong Ajax. De 27-jarige in Veldhoven geboren voetballer kwam daarna uit voor FC Eindhoven, sc Heerenveen, Willem II, opnieuw FC Eindhoven en De Graafschap.

In de zomer van 2020 stapte Van den Boomen, vrijetrappenspecialist, over naar Toulouse. Met de Franse club werd hij in 2022 kampioen en promoveerde daarmee naar de Ligue 1. Toulouse won vorige maand ten koste van FC Nantes de Franse beker. In de competitie eindigde Toulouse als dertiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.