Terug

Volg Vandaag Inside

Officieel: Ajax bevestigt komst Mexicaanse rechtsback Jorge Sánchez

Officieel: Ajax bevestigt komst Mexicaanse rechtsback Jorge Sánchez

10 aug 2022, 21:30

Ajax heeft de komst van de Mexicaan Jorge Sánchez bevestigd. De 24-jarige rechtsback komt over van Club América en moet met Devyne Rensch concurreren om een basisplaats bij de landskampioen.

Ajax en Club América bereikten zondag al overeenstemming over een transfersom van naar verluidt 5 miljoen euro. Sánchez is de afgelopen dagen medisch gekeurd in Amsterdam. Ajax trok de afgelopen weken al ruim 85 miljoen euro uit voor de komst van Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Owen Wijndal, Brian Brobbey, Francisco Conceição en Lorenzo Lucca.

Ajax verloor ook veel spelers. De club nam voor 110 miljoen euro afscheid van Lisandro Martínez, Sébastien Haller, Ryan Gravenberch, André Onana, Noussair Mazraoui, Danilo, Zakaria Labyad en Dominik Kotarski. Perr Schuurs is waarschijnlijk de volgende speler die vertrekt. Hij staat in de belangstelling van Torino. De 19-jarige Ahmetcan Kaplan van Trabzonspor is volgens media in binnen- en buitenland een belangrijke kandidaat om hem op te volgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.